UNA MALA PRIMERA PART DEIXA SENSE OPCIONS A LA U.D.RIUDECOLS





Temporada nova i sensacions velles. Després de la bona imatge de la setmana passada, la U. D. Riudecols torna als vells costums en els camp de gespa, i perd un partit en el que mai va donar la sensació de capgirar el marcador.

Sembla que, de moment, els camps de gespa tenen alguna cosa que fan que al nostre equip li costi donar la mateixa imatge que la que dóna en els camps de terra. I és que després del partit de la jornada anterior, semblava que enguany les coses anirien millor, però de moment no ha estat així, i continuem amb la dinàmica d’una de freda i una de calenta (per desgràcia de la nostra afició). Tot i que s’ha de dir que encara és molt aviat per començar a fer valoracions generals, ja que amb el canvi d’entrenador, l’entrada de nous jugadors, i la baixa d’antics jugadors, fa que es necessiti d’un cert temps d’acoblament de totes les parts per començar a funcionar com realment toca.

Pel que fa referència al partit d’aquesta setmana, la primera part no va tenir gaire història ja que des dels primers minuts, l’equip de la Pastoreta va prendre la iniciativa del partit, tant pel que fa referència al joc com al marcador.
La U. D. Riudecols es va veure sorpresa per la pressió que van dur a terme els jugadors de la Pastoreta, i en cap moment va saber com sortir-se’n. La defensa tenia molts problemes per poder treure la pilota, la mitja perdia la lluita del mig camp, i la davantera estava aïllada i no podia crear cap ocasió de gol. Tot això va anar en benefici de l’equip de la Pastoreta, que aprofitant tres errades defensives, va poder marcar tres gols que posaven les coses molt complicades per a la U. D. Riudecols.

A la segona part, el nostre equip va canviar una mica la seva imatge, ja que el canvi de posicions d’alguns jugadors, va fer que hi hagués una certa alternança en el joc, però no en el marcador. És més, després de treure una falta, que va poder rebutjar en un primer moment el nostre porter Fran, però aprofitant una altra badada defensiva nostra, els davanters de la Pastoreta es van fer amb el rebuig de la pilota i van marcar el quart gol pel seu equip.
Com aspecte positiu a destacar, s’ha de dir que la U. D. Riudecols no va baixar els braços, i tot i el resultat ho va continuar intentant, i fruit d’això, en una jugada d’atac i aprofitant una passada llarga des de la banda, l’Eloi va poder marcar el gol de l’honor pel nostre equip, i que maquillava una mica el resultat final. No va quedar temps per gaire cosa més i poc després l’àrbitre xiulava el final del partit, amb el resultat de 4 a 1 a favor de la Pastoreta.

Conclusions del partit. S’ha de donar una mica de temps per tal de poder conjuntar tots els canvis que hi hagut en el nostre equip, ja que amb el canvi d’entrenador (i els seus nous criteris tàctics), l’entrada de nous fitxatges, i la baixa de jugadors que portaven jugant amb la U. D. Riudecols des de la primera temporada, es fa necessari que passin uns quants partits per poder assimilar-ho tot.
Ara bé, això no és excusa per a que es perdi la concentració durant certs moments del partit, i que ens van passar una factura massa elevada. Esperem que la setmana que ve, es pugui tornar a veure a l’equip de la primera jornada, el rival segur que no ens ho posarà fàcil, ja que els partits contra el Montbrió sempre ens han costat molt. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!

1 comentari:

Fran ha dit...

Creo que si hubo momentos en que dava la sensacion de que ivamos a dar la vuleta al marcador. Pero traquilos que esto no es como empieza si no como termina!!
FRAN (portero)