NOVA DERROTA DE LA U. D. RIUDECOLS A CASA



En un partit molt espès, la U. D. Riudecols perd de manera merescuda en l’enfrontament contra el Porrera.

Així com la setmana passada vam tenir la sort de cara, aquesta setmana va ser tot el contrari, ja que el nostre equip no va donar en cap moment la sensació de poder emportar-se els tres punts. I és que això és una mica difícil quan durant els 90 minuts, no es xuta cap vegada entre els tres pals de la porteria contrària. Si a més a més, hi afegim alguna que altra decisió arbitral bastant discutible, que va anar en contra dels nostres interessos, llavors ja tenim la combinació perfecte per perdre el partit, com així va ser.

Començava el partit, i en els primers minuts els dos equips es mesuraven les forces, ja que en els enfrontaments que sempre s’han jugat entre ells les coses han molt igualades. Malauradament, aquesta vegada la balança es va decantar ben aviat cap al Porrera, en una de les seves jugades d’atac, van penjar la pilota dins l’àrea gran, on un dels seus davanters i el Santi van anar a buscar-la, un per rematar-la i l’altre per rebutjar-la. El davanter del Porrera, davant la impossibilitat de poder fer un remat en condicions, i notant el contacte del Santi, es va tirar dins l’àrea, aconseguint enganyar a l’àrbitre (s’ha de dir que el seu angle de visió potser no va ser el més bo). Però la jugada ja havia finalitzat, i l’àrbitre va xiular penal a favor del Porrera, i de res van servir les queixes dels nostres jugadors, perquè gràcies a aquesta acció el Porrera es posava per davant en el marcador.
Aquest gol ens va fer massa mal, perquè la U. D. Riudecols no va ser capaç de reaccionar en cap moment. Els nostres davanters no aconseguien xutar cap vegada entre els tres pals, a la mitja es perdien moltes pilotes, i a la defensa es tenia una feinada per evitar que el Porrera tingués més ocasions de gol, i tot així van estavellar una altra pilota al pal. Estava clar que no teníem el dia, i entre unes coses i les altres, els minuts van anar passant fins que es va arribar al final de la primera part.

La segona part va ser una repetició de la primera, és a dir, la U. D. Riudecols intentant retallar distàncies en el marcador, però amb més pena que glòria, ja que no li sortia res del que intentava. Per si no en teníem prou, el Porrera va marcar el seu segon gol, en una jugada de córner, uns dels seus davanters es va escapar del marcatge de la nostra defensa, i va poder rematar de cap dins l’àrea petita sense que el nostre porter pogués fer res per impedir-ho.
Per si no en teníem prou amb un gol en contra, ara ja en portàvem dos, i tot que ho vam continuar intentant, no hi va haver manera de poder capgirar el marcador. No ens sortia res del que intentàvem, i a més a més, l’àrbitre seguia un criteri bastant discutible a l’hora de xiular les faltes a favor d’un i altre equip. El temps es va anar esgotant, fins que es va arribar al final del partit sense que hi hagués cap altra variació en el marcador.

Conclusions del partit, és evident que l’àrbitre va influenciar poc o molt en el resultat, però és més evident que independentment de l’àrbitre, la U. D. Riudecols no va fer cap mèrit per guanyar el partit, ja que sinó es xuta cap vegada entre els tres pals difícilment es poden sumar els tres punts. Hi ha setmanes que les coses et surten millor, i hi ha setmanes que no et surt res, com així va ser aquesta vegada. Mala sort, el que es tracta és de no baixar mai els braços i continuar lluitant. La setmana que ve contra el Vimbodí ho tornarem a intentar, i així sumar tres punts que ens deixin un bon regust de cara a les festes de Nadal. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!