BON PARTIT, MAL RESULTAT

MONTBRIO C.E.A. 4 - U. D. RIUDECOLS 2

Tot i mantenir la bona línia de joc de les últimes setmanes, en un partit molt igualat, la U. D. Riudecols perd davant del Montbrió, i s’allunya una mica de les posicions capdavanteres de la classificació.

Aquesta setmana tornàvem a tenir un partit molt complicat davant d’un dels equips que està en la zona alta de la taula, i tot i que vam mantenir l’actitud i el bon joc mostrats en els últims partits, les errades puntuals ens van condemnar i ens van passar massa factura.

Començava el partit, i de seguida es va veure que seria un enfrontament molt disputat, i que tots dos equips haurien de suar molt per emportar-se la victòria (com així va ser). El primer equip que va aconseguir avançar-se en el marcador va ser la U. D. Riudecols, ho va fer gràcies al Marc Solanellas, que aprofitant una molt bona passada de l’Iván es va fer amb la pilota dins l’àrea rival, i amb un bon control per desfer-se dels defenses, va fer un xut ben col·locat que suposava el primer gol pel nostre equip.
Semblava que no podia ser, perquè a la primera ocasió clara de gol ja havíem marcat, i a més a més aconseguíem mantenir la nostra porteria a zero. Però poc abans de finalitzar la primera part, en la última jugada del partit, el Montbrió va empatar el resultat. En una jugada d’atac, un dels seus davanters va fer una rematada de cap recolzant-se damunt del Pepe (falta?), la pilota va anar a parar al travesser de la porteria, on va rebotar de tal manera que va fer cap als peus d’un altre jugador local, el qual va xutar sense que cap del nostres jugadors pogués fer res per evitar que marqués i empatés el partit.

A la segona part ens vam saber sobreposar al gol de la primera, i el Sergi que acabava de sortir al camp, es va fer amb la pilota, i amb una sèrie de regats es va escapolir de tothom i va fer un xut col·locat que va suposar el segon gol pel nostre equip. Ens havíem tornat a avançar en el marcador i semblava que tornàvem a tenir el partit de cara, però tot i que vam continuar en la bona línia de joc, les errades que vam cometre en moments puntuals ens van passar massa factura.
En un córner del Montbrió, no hi va haver ningú del nostre equip que sabés rebutjar la pilota de manera clara, i això va fer que entre un i l’altre i després d’una sèrie de malentesos ens féssim el gol en pròpia porta.
Per si no n’hi havia prou, en una jugada d’atac del Montbrió, el Jordi Mariné va fer un clar penal a un dels seus davanters. L’àrbitre no va dubtar a xiular-lo, i això va suposar el tercer gol per l’equip local.
El partit se’ns complicava per moments, i més que ho va fer quan l’Iván va veure la targeta vermella directa per una jugada en la que va donar una puntada de peu pel darrera i sense pilota a un jugador del Montbrió, i ho va fer davant de l’àrbitre!! Pel pròxim partit li haurem de portar una tassa de til·la per a veure si es calma una mica i no perd els papers d’aquesta manera tant tonta.
Tot i això, la U. D. Riudecols continuava intentant fer el seu partit i retallar distàncies en el marcador, però un vell conegut nostre es va encarregar de tallar les poques aspiracions que encara ens quedaven. El Joan Mestres, que fa uns anys havia jugat amb el nostre equip, va fer un xut des del mig camp, agafant per sorpresa al Fran, que s’havia avançat més del compte, i marcant d’aquesta manera el quart gol pel Montbrió. Joan, a partir d’ara ets persona ‘non grata’ a Riudecols, amb el que vam fer nosaltres per tu i ens ho pagues amb aquest gol, homeeee, que això no es fa!!! ;)
No va quedar temps per gaire cosa més, i poc després l’àrbitre va xiular el final del partit, i tot i el resultat del marcador, s’ha de dir que es va veure un partit molt igualat i que qualsevol dels dos equips es podia haver emportat els tres punts, malauradament, aquesta vegada la sort en moments puntuals aquesta vegada es va decantar cap a l’altre costat.

Conclusions del partit, tot i la derrota, ens hem de quedar en que la U. D. Riudecols es manté en la bona línia de joc i actitud, i que només les errades puntuals i una mica de mala sort ens van fer perdre el partit. El camí a seguir és aquest però intentant corregir aquetes errades que ens passen massa factura. La setmana que ve contra el Mont-roig serà una bona ocasió per fer-ho. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdona Santi...;)

Il Cavallino Rampante AA ha dit...

Perdonat, però que no es torni a repetir eh, que sinó haurem de revisar les clàusules de la cessió al Montbrió. ;)