UN PUNT AMB GUST A POC

U. D. RIUDECOLS 2 - C. F. VIMBODÍ A 2

Tot i no jugar un mal partit, la falta d’encert de cara a porteria condemna a la U. D. Riudecols, i només treu un punt de manera agònica en un partit en el que es mereixia més.

Així com la setmana passada no érem ni els jugadors suficients per a fer un equip de futbol, aquesta vegada la cosa havia canviat, teníem quatre canvis a la banqueta!!! I això feia molt temps que, per desgràcia, no es veia en el nostre equip. Va ser un partit disputat, però una vegada més, la falta d’encert i de sort a l’hora de xutar a porta ens va passar massa factura. Com sempre, l’equip rival va aprofitar les poques oportunitats de les que va disposar, mentre que nosaltres en vam desaprofitar una darrera l’altra, i fruit d’això només vam poder aconseguir un punt, i gràcies.

Començava el partit, i U. D. Riudecols va sortir al camp una mica ‘empanada’, i això ho va notar el Vimbodí que ho va voler aprofitar per avançar-se en el marcador, per sort ho vam poder evitar. Poc a poc el nostre equip va anar entrant en el partit, i es va anar fent amb el domini del mateix. Però com sempre, tot i que el control del partit era nostre, i les jugades d’atac més perilloses sempre es produïen en l’àrea de l’equip rival, ens faltava l’encert en els metres finals. Moltes oportunitats i molts pocs gols, només una combinació entre el Marc i el Robert va superar a defenses i porter, i d’aquesta manera vam poder marcar el primer gol de la tarda i amb el que es quedaria el marcador fins a finalitzar la primera part.

A la segona part, semblava que les coses continuarien igual, però en una jugada d’atac del Vimbodí van provocar una falta al límit de l’àrea gran, al treure-la, ho van fer amb un xut de vaselina, que ajudat pel vent ve ser impossible que el David Molero la pogués atrapar. Ja hi tornàvem a ser, nosaltres amb moltes ocasions només havíem marcat un gol, ells, amb molt poques també n’havien marcat un.
Però la U. D. Riudecols no es rendia i ho continuava intentant, però entre la mala sort, el poc encert en els metres finals, i els fores de joc que ens xiulava l’àrbitre no hi havia manera d’arribar a la porteria rival. Tot el contrari que el Vimbodí, que gràcies a una passada a l’espai, un dels seus davanters es va col·locar sol davant de porteria i va marcar el segon gol del seu equip a plaer, segons el nostre criteri era fora de joc, però...
El nostre equip, conscient que només per orgull no es podia permetre una altra derrota, es va abocar a l’atac, però no hi havia manera, gairebé tots els jugadors del nostre equip van disposar d’alguna ocasió clara per marcar, però no hi havia manera, xuts als pals, un mà a mà sol davant del porter, xuts a boca de canó, oportunitats de totes les maneres però sense que cap d’elles es transformés en gol. Només a pocs minuts del final i després d’una sèrie de rebots, l’Aleix s’estrenava en el seu compte golejador en el nostre equip, i marcava un gol que empatava el partit, i feia una mica de justícia el que s’havia vist al camp.
Al final empat a dos gols, i la U. D. Riudecols que desaprofitava una bona oportunitat de sumar tres punts, però que deixava una bona sensació comparant-ho amb altres setmanes.

Conclusions del partit, una vegada més la falta d’encert ens va passar massa factura i va fer que perdéssim una bona oportunitat d’aconseguir una victòria, tot i això, no es van veure símptomes d’apatia com en altres vegades, i això ens indica que tot i ja estar en el tram final sembla que haguem tornat pel bon camí. La setmana que ve penúltim partit de lliga contra La Riba, un rival que sempre ens ha costat molt de guanyar. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!