CONTINUA LA MALEDICCIÓ DELS CAMPS DE GESPA


ALINEACIÓ: MOLERO, FÀBIO, ALBERT, ALEIX, PAPIÓ, SANTI, FRAN (CARLES), VÍCTOR, MARC, ARNAU

Tot i perdre el partit, la U. D. Riudecols, amb un equip de circumstàncies, dóna la cara davant un rival difícil i en un camp maleït.

Després de la derrota de la setmana passada, aquesta vegada ens tocava jugar en un escenari molt complicat, el camp de gespa de Cambrils, en el que no sabem ben bé per què, però el cert és que en tots aquests anys, i si la memòria no ens falla, el nostre equip el màxim que ha pogut treure ha estat un empat. Si a més a més hi afegim que, entre baixes i sancionats, la U. D. Riudecols només disposava d’un canvi a la banqueta, que aquest canvi era un porter, i que un dels altres dos porters ja jugava de davanter, estava clar que no era la millor situació per poder aspirar a la victòria. Però lluny d’arronsar-se, el nostre equip va donar la cara en tot moment deixant una bona imatge de joc i, sobretot, d’actitud i compromís.

Començava el partit, i la U. D. Riudecols tot i no portar la iniciativa en el joc, es mantenia ferma i aguantava el resultat, i disposava d’alguna que altra ocasió de gol, tot i que s’ha de dir, que cap d’elles va ser massa clara. Al final, va ser el Marina Cambrils el que es va avançar en el marcador, en una sacada de córner, i després d’un embolic dins l’àrea, un dels davanters rivals es va fer amb la pilota, sense que cap dels nostres defenses pogués fer res per evitar que xutés lliure de marcatge, i marcar d’aquesta manera el primer gol del partit.
Malgrat la situació adversa, la U. D. Riudecols no es va enfonsar, tot el contrari, va intentar remuntar el partit, i finalment ho va aconseguir. Amb un xut enverinat des de fora de l’àrea, el Víctor Rodríguez va col·locar la pilota on no hi va poder arribar el porter rival, s’ha de dir que també hi va ajudar el fet que rebotés en un defensa del Marina Cambrils, però al cap i la fi el que comptava era que havíem empatat el partit.
A partir d’aquí hi va haver algun que altra ocasió de gol pel Marina Cambrils, però que el nostre equip va saber tallar abans de temps. Poc després, l’àrbitre xiulava el final de la primera part, i la U. D. Riudecols que mantenia les esperances intactes de cara a la segona part.

En el segon temps es va mantenir la mateixa dinàmica de la primera part, és a dir, la iniciativa la portava el Marina Cambrils, i la U. D. Riudecols es defensava com podia, a la vegada que també creava alguna que altra ocasió de gol. Però a l’igual que en la primera part, va ser l’equip local el que es va tornar a avançar en el marcador. Va ser en una jugada en la que un dels davanters del Marina es va escapar per velocitat de la nostra defensa, i va xutar sense que ningú pogués impedir que marqués el segon gol pel seu equip.
Però la U. D. Riudecols va continuar sense donar el partit per perdut, i gràcies a això va poder tornar a anivellar el resultat. Ho va fer després que el Víctor Rodríguez tragués una falta des de fora de l’àrea, va col·locar la pilota dins l’àrea amb precisió, on hi havia l’Albert Valls esperant-la, aquest va rematar de cap a plaer, i d’aquesta manera es tornaven a igualar les coses en el marcador.
Malauradament, en una jugada desafortunada, la nostra defensa es va equivocar a l’hora de treure la pilota, i això ho va aprofitar un davanter rival per emportar-se-la i marcar el tercer gol pel Marina Cambrils.
Quedava poc temps per a que s’acabés el partit, però va ser en aquests moments quan la U. D. Riudecols va atacar amb més intensitat, però per desgràcia aquesta insistència no es va traduir en cap altre gol. Al final 3 a 2 a favor del Marina Cambrils, i el nostre equip que continua amb la seva particular maledicció en aquest camp de gespa.

Conclusions del partit, malgrat la derrota no es pot retreure res al nostre equip, ja que malgrat les baixes i els inconvenients, els jugadors que van sortir al cap no van baixar els braços en cap moment, i es va mantenir un compromís i una actitud ferma durant tot el partit. En tot cas, queden per corregir petites errades tècniques que estem segur que a base de partits es farà possible. De moment la setmana que ve tenim una bona ocasió per intentar-ho, serà contra el Vilafortuny, un rival que tampoc ens posarà les coses fàcils. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!