LA U.D.RIUDECOLS NO FA UN BON PARTIT I NOMÉS EMPATA AMB EL VILAFORTUNY

ALINEACIÓ: FRAN, FÀBIO, ALBERT, ALEIX, PEPE, PAPIÓ (SANTI), VÍCTOR MARTÍN, MANU, MARC, ARNAU (SERGI), ELOY

La U. D. Riudecols manté la bona dinàmica de resultats a casa, i treu un empat en un partit en el que poc abans del final, ningú comptava amb sumar cap punt.

Després del partit contra el Marina Cambrils de la setmana passada, ens tocava tornar a jugar en el nostre camp de terra, amb l’esperança que se’ns donés millor que l’última vegada. Per aquest partit ens vam trobar amb els mateixos inconvenients que l’anterior, ja que per una banda vam recuperar algun que altre jugador, però per l’altra teníem nous lesionats que feien que el número de canvis disponibles no fos el desitjable. Tot i així la U. D. Riudecols afrontava el partit amb les mateixes ganes de cada setmana.

Va començar el partit, i en els primers minuts cap dels dos equips portava la iniciativa clara en el joc. Però poc a poc això va anar canviant, ja que el Vilafortuny anava imposant el seu joc, i era l’equip que s’apropava amb més perill a la porteria contrària, la U. D. Riudecols per la seva banda es defensava com podia, però no creava gaire sensació de perill, ja que si no es xuta a porteria, difícilment es pot marcar cap gol.
Va ser cap a la meitat de la primera part quan el Vilafortuny es va avançar en el marcador, en una jugada de combinació i velocitat de la davantera visitant, un dels seus jugadors es va plantar davant la porteria, fent un xut en el que el nostre porter no va poder fer res per aturar-lo.
El Vilafortuny anava guanyant, però el més preocupant era que la U. D. Riudecols no donava la sensació de poder capgirar el resultat. La resta de la primera part va seguir el mateix guió, domini del Vilafortuny i el nostre equip que feia el que podia per canviar el resultat.

A la segona part, el partit seguia més o menys igual, amb el domini del Vilafortuny tant en el joc com en el marcador, els minuts anaven passant i poca gent comptava poder sumar cap punt pel nostre equip. Però en una jugada afortunada per la U. D. Riudecols això va canviar. L’Aleix es va fer amb una pilota al mig del camp, la va aturar i li va passar al Santi, que feia molt poc que havia entrat al camp d’extrem esquerre, aquest la va prendre per la banda, i la va centrar dins l’àrea amb la seva cama esquerra (sembla mentida, però de quan en quan en passa alguna de bé, i amb la cama de fusta!!!), allí hi havia l’Eloy esperant-la, la va xutar tal i com li va venir, i va marcar un gol que rescatava un punt pel nostre equip.
Aquest gol va donar més ànims a la U. D. Riudecols, que ho va intentar amb més cor que altra cosa. Es va disposar d’alguna que altra ocasió per marcar, com va ser la passada que va fer el Marc al Santi al treure una falta, però entre la falta d’entesa entre ells, l’àrbitre que es va posar pel mig, i el control que va fer de la pilota, no es va poder xutar a porteria amb garanties (una vegada sí, dues en un mateix partit potser ja és demanar-li massa).
Al final 1 a 1, i la U. D. Riudecols que treia un empat d’un partit, que vist com es va desenvolupar no es pot considerar un mal resultat.

Conclusions del partit, està clar que al nostre equip li falta una mica més de gol, però això és molt difícil que passi si no es xuta a porteria, si no xutem és molt difícil que marquem i inquietem a l’equip rival. Cal prendre’n nota per la setmana que ve, en la que juguem contra l’Almoster al seu camp. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!