LA U. D. RIUDECOLS DERROTA AL DUESAIGÜES QUE ENCARA NO HAVIA PERDUT CAP PARTIT A CASA

ALINEACIÓ: FRAN, FÀBIO, ALBERT, ALEIX, JORDI, ROBERT, MARC, IVÀN, JAVI (VÍCTOR), ADRIÀ (MANU), SERGI.

Després del desastre de la setmana passada, la U. D. Riudecols recupera la seva millor versió, i guanya en un camp on, en aquesta temporada, no ho havia aconseguit ningú fins ara.

Una de freda i una de calenta, el nostre equip és així, i de la mateixa manera que una setmana et desespera, a la següent et dóna una gran alegria, oferint un joc vistós i de nivell. I això és el que va passar aquesta vegada, fent que més d’un es preguntés perquè dimonis no ho podem fer cada setmana, i és que es va guanyar davant un rival directe de la part alta de la taula, i en el seu camp, on fins ara no ho havia pogut fer ningú.

Just començar el partit ja es va veure que havia canviat alguna cosa respecte la setmana passada, i és que l’actitud, el joc, tot en general donava una altra sensació. No ens vam equivocar, i poc a poc la U. D. Riudecols va anar agafant el control del partit. En el primer quart d’hora tots dos equips van disposar d’alguna clara ocasió de gol, però cap dels dos va aconseguir transformar-la. A partir d’aquí, va ser el nostre equip el que va portar sempre la iniciativa, fent que tot el joc es desenvolupés en camp contrari, i deixant molt poques opcions al Duesaigües, que es limitava a defensar-se davant el joc desplegat per la U. D. Riudecols. La veritat és que ja feia massa temps que no es veia jugar al nostre equip d’aquesta manera. Al darrera, el porter i la defensa sempre estaven ben col·locats i tallaven les poques aproximacions del Duesaigües. Al mig i al davant, es pressionava als jugadors locals, i es creaven jugades de perill, fent triangulacions de joc com feia temps que no es veia. Malauradament, malgrat aquest domini, ens va faltar la recompensa final, ja que tot i que ho vam intentar, no vam aconseguir marcar.

A la segona part, es va continuar amb la mateixa dinàmica, la U. D. Riudecols dominant i el Duesaigües aguantant els nostres atacs. Per desgràcia, quan portàvem uns quinze minuts de joc, va venir la típica jugada ‘tonta’ del nostre equip, el Fran va sacar una pilota de porteria que va anar a parar a uns dels jugadors de l’equip local, aquest, veient a la defensa avançada va intentar una vaselina que la nostra defensa va intentar rebutjar, però amb tanta mala fortuna que va anar a parar a peus d’un dels davanters rivals, que sol davant de la porteria va marcar el primer gol del partit.
Semblava que ja hi tornàvem a ser, tot el treball fet fins aleshores no havia servit per res ja que anàvem perdent el partit, a més a més, el nostre equip va acusar aquest gol i va patir uns minuts de desconcert que van ser aprofitats pel Duesaigües. Per sort, ens vam saber sobreposar, i vam tornar a imposar el nostre joc.
En una falta treta des del mig del camp, el Robert va penjar la pilota dins l’àrea, on l’Adrià la va pentinar, agafant per sorpresa a tothom, i marcant el gol de l’empat que feia justícia al joc desplegat pel nostre equip.
Aquest gol va ser l’empenta que necessitava el nostre equip per acabar de rematar el partit, i fruit d’això va venir el segon gol. Aprofitant una passada en profunditat, l’Adrià va marxar per velocitat i es va plantar sol davant del porter, va fer un xut col·locat i va marcar el segon gol per la U. D. Riudecols.
A partir d’aquí, el domini del nostre equip va ser encara més clar, es continuava atacant sense descans, gràcies a això vam provocar una altra falta, la qual va ser treta amb rapidesa i astúcia pel Robert, fent una passada a l’Adrià, que una altra vegada es va escapar de tothom i va marcar el tercer gol pel nostre equip.
Hat-trick de l’Adrià, i el partit que quedava totalment sentenciat, la U. D. Riudecols es va limitar a deixar passar els pocs minuts que quedaven fins que l’àrbitre va xiular el final del partit. El nostre equip aconseguia una victòria molt important de cara a les aspiracions de mantenir-nos en la zona alta de la taula.

Conclusions del partit, aquesta vegada no hi ha res a retreure, ja que feia temps que no es veia al nostre equip fent un joc tant bo, tant a nivell d’atac com de defensa. En tot cas demanar que es continuï per aquest camí, i més ara que ens venen partits molt complicats davant rivals molt difícils. El primer serà contra l’equip de la Pastoreta, us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!