DERROTA AMB LA CARA BEN ALTA

UNIO ESPORTIVA PORRERA 2 - U. D. RIUDECOLS 0

Tot i jugar tot el partit amb deu jugadors la U. D. Riudecols dóna la cara davant del Porrera, i encara que sumi una altra derrota, marxa del camp amb la cara ben alta.

La setmana passada vam jugar 60 minuts amb un home menys, aquesta ho vam fer tot el partit ja que entre baixes, sancions i absències per diversos motius, no vam aconseguir fer un equip d’onze jugadors. Malgrat tot, la U. D. Riudecols es va presentar disposada a donar guerra, i així va ser, la imatge va ser molt bona, es va lluitar, i si haguéssim tingut una mica més de sort en els xuts a porta ens podríem haver emportat algun punt del camp. Una mostra de la bona imatge donada, va ser que el Porrera va acabar demanant l’hora, i això que jugàvem amb un home menys!!

A la primera part es va veure un partit molt igualat, ja que la diferència numèrica entre els dos equips no es notava al camp, els nostres jugadors semblava que fossin a tot arreu i la falta d’un jugador no es notava en excés. La U. D. Riudecols disposava de les seves oportunitats per marcar algun gol, però ens van faltar uns centímetres de punteria per poder fer entrar la pilota fons al fons de la xarxa. Això no li va passar al Porrera, ja que en una falta va penjar la pilota dins l’àrea, on un dels seus jugadors la va tocar el just per despistar al nostre porter, i d’aquesta manera feia pujar el primer gol al marcador. Durant la resta de la primera part el nostre equip no es va donar per vençut i ho va continuar intentant, però sense sort.

A la segona part es va continuar amb la mateixa dinàmica de la primera, i la U. D. Riudecols va continuar intentant retallar diferències, i per poc no ho vam aconseguir. Un xut al travesser del Robert, una jugada davant del porter del David Molero, i alguna altra més que ens podia haver fet empatar el partit, però, una vegada més, ens va faltar l’encert en els moments finals.
Els minuts anaven passant, i el Porrera no ho veia gens clar, ja que tot i guanyar i jugar amb un home més, no estava segur de poder conservar la diferència en el marcador, fruit d’això, perdien temps en cada jugada, i algun d’ells demanava l’hora a l’àrbitre, i això diu molt del nostre equip en aquestes circumstàncies.
Una vegada més, i a l’igual que la setmana passada, els minuts finals se’ns van fer massa llargs, i la despesa física realitzada ens va passar factura, i això va ser aprofitat pel Porrera per marca el segon gol de la tarda, que ara sí, deixava el partit sentenciat.
Poc després l’àrbitre xiulava el final del partit, i la U. D. Riudecols, tot i la derrota, marxava del camp amb el cap ben alt, per haver donat la cara en tot moment.

Conclusions del partit, res a reprotxar, tot i les circumstàncies adverses, el nostre equip va donar la cara, i va fer tota una demostració de orgull i sacrifici, i això és el més important. En aquest cas el resultat era el de menys, però malgrat tot ens va deixar un cert regust amarg, ja que amb una mica més de sort podíem haver aconseguit algun punt. Si mantenim aquesta actitud ens els últims partits, de ben segur que aconseguirem algun resultat positiu que ens faci acabar la temporada de manera digna. La setmana que ve tenim una oportunitat de demostra-ho davant del Vimbodí. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!