CINC MINUTS FATÍDICS

C.E. ALCOVER B 4 - U. D. RIUDECOLS 2

Després d’un partit amb molta lluita i coratge, la U. D. Riudecols llença en els últims cinc minuts tot el que havia aconseguit fins aleshores.

Ja ho dèiem la setmana passada, se’ns han adjuntat tota una sèrie d’adversitats que fan que aquests últims partits siguin un calvari, i aquesta setmana no va ser menys. Aquesta vegada teníem dos canvis a la banqueta (comptant que al camp ja teníem l’Alfredo i el Xavi González), tot un canvi respecte als últims partits, però malauradament tampoc no ens va servir de gaire cosa.

Començava el partit, i el nostre equip aguantava el tipus, l’Alcover atacava i la nostra defensa aconseguia mantenir la porteria a zero, mentre la nostra davantera intentava marcar algun gol que ens avancés en el marcador. Malauradament, cap al minut 30 va venir la jugada que va condicionar tot el partit, en una entrada que l’àrbitre va jutjar de manera massa rigorosa va mostrar la segona targeta groga a l’Alfredo, i això feia que tota la resta del partit l’hauríem de jugar amb deu jugadors. Tot i aquest contratemps, el nostre equip no va baixar el cap, i fruit d’això, i en una jugada de combinació, el Robert va marcar el primer gol de la tarda. Això ens va donar forces extra, i va fer que aguantéssim fins al final de la primera part amb el marcador a favor.

A la segona part, l’àrbitre es va erigir en protagonista del partit ja que, segons el nostre criteri, no va xiular dos clars fores de joc dels jugadors de l’Alcover, i que van permetre que es posessin pel davant en el marcador. tot i la manca d’un jugador durant tota la segona part i que va fer que els jugadors restants es multipliquessin en el camp, la U. D. Riudecols va continuar intentant fer el seu joc i retallar diferències. Fruit d’aquesta insistència, i quan quedaven poc menys de cinc minuts pel final del partit, l’Eloy va aconseguir empatar el partit.
Semblava que el nostre esforç havia obtingut el seu premi, però no vam saber conservar el resultat, i els canvis de posició d’alguns jugadors (l’esforç de tot el partit passava factura) van fer que ens descentréssim en excés, i això va ser aprofitat per l’Alcover que ens dues jugades d’atac va superar als nostres jugadors i marcar dos gols que no reflectien el que fins aleshores s’havia vist en el camp.
Poc després l’àrbitre xiulava el final del partit, i el nostre equip que marxava del camp amb una cara de tonto, ja que encara nos ens crèiem el que havia passat.

Conclusions del partit, tot i el resultat la imatge que es va donar va ser prou bona, jugar gairebé tot el partit amb un home menys i amb les condicions en les que estava el nostre equip té molt mèrit, i més quan vam estar a punt de treure algun punt del camp, però la nostra falta de físic i maduresa al final del partit ens va passar factura, i no vam saber conservar el resultat. Esperem aprendre’n per la setmana que ve, ja que tenim un partit molt complicat davant del Porrera, un vell rival de la categoria. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!