DERROTA HUMILIANT I AMB MAJÚSCULES

C. F. POBLA DE MAFUMET B 5 – U. D. RIUDECOLS 0

En un partit per oblidar la U. D. Riudecols perd de forma clara i contundent davant d’un rival que es va mostrar totalment superior al nostre equip.

Després de la victòria de la setmana passada, aquesta jornada teníem un partit molt complicat, era contra un rival que ja ens va deixar en evidència en l’enfrontament de la primera volta. A més a més, i per no perdre el costum, ens tornàvem a presentar amb un equip de circumstàncies i amb els jugadors justos per poder disputar el partit, ja que els que hi havia a la banqueta estaven lesionats i sense possibilitats de jugar. Si a tot això li sumem la falta de físic dels nostres jugadors, el jugar en un camp de gespa, la calor, i el nivell superior del rival, llavors és molt fàcil d’explicar el resultat del partit.

No havia passat ni un minut des del xiulet inicial, i en la primera jugada de la Pobla, els seus davanters ja van guanyar l’esquena a la nostra defensa, plantant-se sols davant del porter i marcant el primer gol de la tarda. Primera gerra d’aigua freda. Però és que en una repetició de la jugada i quan no havien passat ni cinc minuts més va venir el segon gol de la Pobla, i per sinó n’hi havia prou cap al minut quinze van marcar el tercer gol pel seu equip. Estava clar que no seria la nostra tarda, com així es va demostrar.
La Pobla, mitjançant passades llargues a l’espai, i amb incorporacions des del darrera del seus davanters deixava una vegada i una altra en evidència a la nostra mitja i defensa. Per la nostra banda intentàvem crear alguna jugada de perill, però sense gaire èxit, només vam tenir dues clares oportunitats de marcar, una de l’Adrià i l’altra del Robert, però com sempre, vam tenir la mala sort de no transformar-ne cap.
Els minuts anaven passant i la Pobla va baixar una mica el ritme, i això va fer que el resultat no es tornés a bellugar durant aquesta primera part.

A la segona part, la U. D. Riudecols va sortir una mica més endollada, i en els primers minuts va semblar que podria, com a mínim, intentar maquillar el resultat, ja que per uns moments va portar la iniciativa del partit. Només va ser un miratge, ja que una vegada es van acabar les forces, va ser la Pobla la que va tornar a ser la dominadora absoluta de l’enfrontament, i en dos contraatacs més va marcar dos gols més que feien la derrota encara més dolorosa i humiliant. Entremig d’aquests gols, es va lesionar l’Eloy, i vam haver de jugar els últims minuts amb un home menys, però sincerament, ni que haguéssim estat dotze, tampoc haguéssim fet res de bo.

Conclusions del partit, poca a dir, només va existir un equip al camp, i la U. D. Riudecols es va limitar a fer de convidat de pedra davant l’exhibició que va fer la Pobla. Va faltar físic, actitud, joc... en definitiva de tot. O ens posem les piles, o els partits que queden per acabar la temporada poden un autèntic calvari. Per si no n’hi havia prou, la setmana que ve ens vista el Maspujols, esperem que puguem solucionar aquesta papereta millor del que ho hem fet aquestes últimes setmanes. Ara més que mai. FORÇA RIUDECOLS!!!