DERROTA CONTRA EL LÍDER

U.D.RIUDECOLS 2 U.E.MASPUJOLS 5

La U. D. Riudecols continua amb la seva mala ratxa de resultats, i perd de forma contundent davant d’un dels líders de la categoria.

Després de la dolorosa derrota de la setmana passada ens tocava un partit molt complicat davant del Maspujols, no tant pel fet de ser un dels equips capdavanters de la lliga (que també), com per la falta d’efectius del nostre equip. Ja sigui per la marxa de certs jugadors, per les sancions d’altres, per les absències per motius diversos, o per la plaga de lesions que ens afecta, però el fet és que arribat al punt d’haver de fer fitxa a dos ex-jugadors que ja s’havien retirat, i que han tornat per donar-nos un cop de ma en aquest tram final de lliga. Pot sobtar, però és que si no ho haguéssim fet així, la trista realitat és que aquesta setmana no érem ni onze per fer l’equip. Des d’aquestes línies volem donar les gràcies al Xavi González i a l’Alfredo Isern per aquest gest que els honra, gràcies a tots dos!!!

Tot i aquest panorama, el nostre equip es presentava amb ganes de donar la cara i posar-li les coses difícils al Maspujols. Durant la primera part va ser així, i es va poder veure un partit bastant igualat, sense un clar dominador sobre l’altre, i sense que hi haguessin gaires oportunitats de gol, però les poques que hi van haver van estar repartides, tal i com reflectiria el marcador al final dels primers 45 minuts.
El primer equip en marcar va ser la U. D. Riudecols, en una jugada d’atac, el porter rival va fer un penal clar sobre el Robert, sent ell mateix l’encarregat de xutar-lo i d’avançar al nostre equip.
Malauradament no vam poder mantenir aquest avantatge fins al final, ja que quan quedaven poc més de 5 minuts pel final de la primera part, un dels jugadors del Maspujols amb una internada fins la línia de fons, va fer una passada que va col•locar la pilota a un dels seus companys per a que pogués rematar a plaer sense que ningú del nostre equip pogués fer res per evitar-ho.

A la segona part les coses ja van canviar, després del bon paper fet a la primera part, aquest esforç el vam pagar a la segona, i molt especialment els dos veterans que van haver de ser substituïts. Van fer una primera part molt bona, però la falta de forma i l’edat els hi va passar massa factura per poder continuar, però durant el temps que van ser al camp van ser dels més destacats de la U. D. Riudecols, demostrant allò de que ‘quien tuvo, retuvo’. Aquests canvis van trastocar tot l’esquema del nostre equip, i van fer que tinguéssim uns quinze o vint minuts de desconcert general que van saber ser aprofitats per l’equip del Maspujols, que ens van fer quatre gols pràcticament seguits, i que ens van trencar de manera definitiva. S’ha dir que tot i aquest marcador, el fet és que per ser un dels líders de la categoria, es va veure poc futbol al camp, ja que es dedicaven a tirar pilotes llargues i aprofitar les oportunitats que això creava.
Tot i això, el nostre també va disposar d’alguna que altra ocasió per marcar, en una d’elles ens van anular un gol, i en una altra vam poder marcar un gol que maquillava una mica el resultat i que va venir d’una combinació entre el David Molero i el Sergi.
A 10 minuts pel final van expulsar un jugador del Maspujols, però donada la diferència en el marcador, ja va ser impossible d’aprofitar aquest avantatge numèric.

Conclusions del partit, vam millorar la imatge de la setmana passada, però sembla que algú ens hagi fet alguna espècie de conjur, perquè tantes desgràcies juntes costen d’explicar i assimilar. De totes maneres, ara el que ens queda és acabar la temporada com es pugui i de la manera més digna possible. D’aquí dues setmanes contra l’Alcover, tindrem una nova oportunitat per redreçar aquesta situació. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!