DERROTA NOCTURNA

VALLMOLL C. D. 1 - U. D. RIUDECOLS 0

Continua la mala ratxa i la U. D. Riudecols perd un altre partit en aquesta segona volta, i és que és molt difícil guanyar quan no es xuta cap vegada entre els tres pals.

Tocava partit entre setmana, concretament el que es va haver de suspendre per culpa de la pluja, i el nostre equip es presentava amb ganes de canviar la dinàmica en la que estava immers. Però no va ser possible, ja que el Valmoll hi va posar més ganes, i si les altres setmanes ens queixàvem de que no aprofitàvem les oportunitats de les que disposàvem, aquesta vegada encara va ser pitjor, ja que es pot dir que durant els 90 minuts no vam fer un xut entre els pals, i evidentment així no es pot guanyar un partit.

Començava la primera part i el Vallmoll de seguida va demostrar que ens donaria guerra, des del primer minut pressionava las nostres jugadors en totes les línies de joc, i això va fer que no juguéssim gens còmodes, sense gaires idees i sense apropar-nos a la porteria rival amb un mínim de perill. Per la seva banda, el Vallmoll feia el seu partit, i entre una jugada i altra s’anava acostant a la nostra porteria, però per sort, de coment, la poder mantenir a zero. La primera part es pot resumir en un intercanvi de pilotades entre els dos equips, però amb el control i les ocasions més clares del costat de l’equip local.

A la segona part es va mantenir la mateixa tònica de la primera, és a dir, control i domini del Vallmoll, però amb la U. D. Riudecols aguantant al darrera i mantenint la porteria a zero. Però, una vegada més, els errors comesos els vam pagar massa cars, en una jugada d’atac del Vallmoll, el nostre equip va aconseguir rebutjar en un primer moment la pilota, però una falta d’entesa entre els nostres jugadors va ser aprofitada pels davanters locals, i d’aquesta manera marcaven el primer i únic gol de la nit. La U. D. Riudecols va intentar igualar el marcador, però si no vam poder apropar-nos a la porteria rival durant els 80 primers minuts estava clar que amb el poc temps que quedava tampoc no ho faríem, com així va ser. Al final 1 a 0 a favor del Vallmoll, i la U. D. Riudecols que s’enfonsa una mica més en al zona mitja de la taula.

Conclusions del partit, no fa falta dir gaire cosa, el Vallmoll hi va posar mes ganes i actitud que nosaltres, i si a més a més vam estar tant poc encertats de cara a porteria, doncs llavors és ben fàcil explicar aquest resultat. Esperem que de cara al cap de setmana, puguem canviar d’una vegada aquesta mala ratxa de resultats, i que per fi puguem tornar a donar una alegria a la nostra afició, que ja se la mereix. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!